Ayurvéda tanfolyamok

Az indiai Ayurvéda holisztikus tanításai az Ayurvédiában! Képzéseink: ayurvédikus babamasszázs, ayurvédikus kismama és felnőtt masszázstanfolyamok, ayurvédikus szépségápolás, ayurvédikus életmód tanfolyamok. Ayurvéda Képzések autentikus forrásból!

Részletek oktatási oldalunkon a www.ayurvedaoktatas.hu oldalon!

Vendégkönyv
Évi     08 június 2014 16:54 |
ÉtékelésÉtékelésÉtékelésÉtékelésÉtékelés
Képzeld már másnap, szerdán csökkent a gyulladás a hátam bőrén. Szerintem vagy az olaj vagy a gyógynövények valamelyike vagy az egész együtt olyan jól kombinálódott, hogy nagyon leapadt a gyulladás. Köszi a tippet, tényleg csak egy vértisztítás kellett...máskor hónapokon át nyüglődtem egy ilyen "gümőkórral" a hátamon és a "nagy tudású orvosok" sem tudtak segíteni. :)
Köszi hogy vagy és ontod az Ayurvédát magadból. :)

Eszter     05 június 2014 16:53 |
ÉtékelésÉtékelésÉtékelésÉtékelésÉtékelés
Először is végtelenül hálás vagyok ezert a fantasztikus élményért (Abhyanga masszázs),nagyon köszönöm! Ódákat zengtem rólad egész héten !
Nem hasonlítható semmihez,de egy biztos segít,hogy visszatalálj a lelked legmélyéhez és ez óriási segítség,mert kibillenni mindig van lehetőség! Még egyszer nagyon köszönöm !

Éva     27 december 2013 10:16 |
ÉtékelésÉtékelésÉtékelésÉtékelésÉtékelés
A Shirodara egyszerűen fantasztikus volt... :) Nagyon kisimultam utána és tartottam is két napig.. Ezt még egyszer át kell élnem. :) És nagyon köszönöm Nektek. :)

Csilla és Dia     12 szeptember 2012 22:16 | Budapest
ÉtékelésÉtékelésÉtékelésÉtékelésÉtékelés
Ma ott jártunk és hihetetlen élményben volt részünk.
Csodálatos a hely és fantasztikus emberekkel ismerkedtünk meg.

Köszönjük szépen!
Csilla és Dia

Detti     23 április 2012 18:57 |
ÉtékelésÉtékelésÉtékelésÉtékelésÉtékelés
Múlt héten kipróbáltam a Navarakizi masszázst. Pitta testalkatom miatt az Ayurvéda kifejezetten ajánlja nekem ezt a masszázs-típust és nem véletlenül, ezt tapasztalatból mondom. Olyan puha és selymes lett a bőröm a masszázstól, mint a baba popsija. Teljesen ellazultam a masszázs alatt, kipihenten „ébredtem”, tele voltam energiával utána. Igazi csúcsélmény volt testnek, szellemnek és léleknek egyaránt!

Ani     05 december 2011 20:56 | Budapest
ÉtékelésÉtékelésÉtékelésÉtékelésÉtékelés
"Dia ma megkérdezte tőlem, hogy melyik ayurvedikus masszázst szeretem a leginkább, vagyis hogy milyen 'sorrendet' állítanék fel így magamban a kipróbált masszázsformákról. Nem tudtam Neki egyértelmű választ adni. Az Abhyanga masszázs egy felemelő olajos, egésztestes masszázsélmény, mely gőzöléssel zárul, ami a kedvenc részem! Ellazít, feltölt, és ha szinkronban kérjük, azzal egyedi és varázslatos élményben lesz részünk! A Navarakizi is olajos testmasszázs, hasonlóan az előzőhöz, csak itt rizses-batyus kezeléssel végződik. Feltölti, puhítja, szépíti a bőrt, hasonló érzés fogott el, mintha meleg tejben (-vajban:) fürdenék. Ha gyógynövényes batyura vágyunk, akkor ott a Pattra Pottali, mely isteni illatával, gyógynövények tömkelegével simogatja testünket és érzékszerveinket. És végül, de nem utolsósorban az Udwartan, a pormasszázs, ami egy intenzívebb élmény, teljes testet végigdörzsölő olajos masszázs, mely felér egy igen alapos testradírozással, s végül a kedvenc gőzöléssel zárul, és igazán selymes, tiszta, üde bőrfelületet eredményez. Döntse el ezek után mindenki, melyikre vágyik éppen.
Én hangulatom és fizikai állapotom alapján szoktam dönteni, és váltogatva próbálgatom a fenti masszázsokat, de egy közös: a végeredmény, amikor ellazulva, feltöltődve, megpuhulva, illatozva lépek ki a Verbéna utcára :)"

Sára     04 augusztus 2011 21:20 |
ÉtékelésÉtékelésÉtékelésÉtékelésÉtékelés
Kedves Dia és Szilvi!

Rátaláltam a gyógyulás, a szépség és egészség templomára,

ami segített, hogy megnyíljak önmagam számára és odaadjam magamnak tápláló, tiszta közvetítéssel,

amit minden sejtem vágyott és ami újra lélegezni engedte a testem és a lelkem, szabadon, szeretetben.

Az ayurvéda tudása az Ayurvédia szellemiségében fontos kísérőmmé vált,

rátaláltam arra, ami segített újjászületni egy teljesebb minőségben.

Nagy utazás végén és egy még nagyobb kezdetén állok.

Része vagytok annak, ami az átlépés kapuját jelenti a számomra.

Köszönet a tudásotoknak és az odaadásotoknak, köszönet a láng tiszta őrzőinek.

Szeretettel:

Sára

Vali     24 május 2011 20:50 |
ÉtékelésÉtékelésÉtékelésÉtékelésÉtékelés
Nagyon jól éreztem magam a foglalkozáson (jóga). Itt recsegett, ott ropogott, de a vége egy óriási megkönnyebbülés lett és egy hihetetlen felszabadultság érzés. Remélem a többi alkalommal is így fogom érezni. Köszönet érte, Puszi: Vali

Anita     12 január 2011 22:59 | Budapest
ÉtékelésÉtékelésÉtékelésÉtékelésÉtékelés
A meghirdetett karácsonyi nyereményjáték egyik szerencsés nyerteseként volt alkalmam kipróbálni az ayurvedikus gyógynövényes szinkronmasszázst (vagy más néven Abhyanga szinkronmasszázst:) Évek óta járok Diához, de leginkább csak svédmasszázsra. Az ayurvedikus masszázsokkal még csak ismerkedtem, azt is csak részlegesen: Shirodara és Padabhyanga kipróbálásával. A szinkronmasszázsról pedig csak hallottam, csupa jókat, de kipróbálni valahogy nem volt eddig alkalmam. NAGYON HÁLÁS vagyok a Lányoknak ezért az élményért!!! Komolyan. A masszázs végeztével csak feküdtem, és ezt éreztem: 'kééééééész'....! :) Eszméletlen élmény volt! Már maga az az érzés, hogy a 2 oldalamon egyszerre végzik a masszírozó mozdulatokat, már az csodás érzés, de ahogy ez a 2 Leányzó végzi... az felemelő. Egyforma erősséggel, egyforma ritmusban, teljes összhangban, szeretettel, szívvel masszíroztak. És a legvégén a dupla-gőzölés: a kedvenc részem :))
Az én véleményem: ezt egyszer mindenkinek ki kell próbálnia!!! A leírásokból ugyan lehet következtetni, hogy milyen is lehet, de személyesen átélni az igazi!
Köszönöm Lányok még egyszer!

Alíz     23 február 2010 21:25 |
ÉtékelésÉtékelésÉtékelésÉtékelésÉtékelés
Amit kipróbáltam: gyógynövényes ayurvéda szinkronmasszázs. Leírhatatlan. Az élmény több, mint egy masszázs, egy érzés. Különleges. Kedves Dia és Szilvia, köszönöm!!!
Szívből ajánlom mindenkinek, legalább egyszer az életben :)

Sokat látott odüsszeusz     25 január 2010 07:49 | Balatonföldvár
ÉtékelésÉtékelésÉtékelésÉtékelésÉtékelés
2D-s Síklény , 3D-s utazása, Szilviával.

Mint, ahogy a legtöbb ember nincs tisztában a mobil telefon működésével, de azért nap mint használja és élvezi előnyeit, én se tudok túl sokat az ayurvédikus tanrendszerről, de ez nem akadályozott meg abban, hogy egy nagyszerű vezető segítségével megtapasztaljam annak áldásait. A közvetítő, „médium” Szilvia volt, aki bámulatos odafigyeléssel segítette szkeptikus 2D-s lényem transzformálódását, feltöltődését. A kezdetben idegen olajos kezelés még biblikus képeket is felidézett bennem Dávid királyról, amikor a legfőbb jóként emlegeti a fejről alácsurgó olajat. (Hermón harmatjához hasonlítva azt), vagy említhetném a királlyá felkenés szimbólumaként, de a Szentlélek allegóriája is sokhelyütt az olaj.
Summázat : Bátran és melegen ajánlom mindenkinek Szilvia „vezetőt”, aki 2D-s taposómalomból szeretne kirándulni a 3D-s paradicsomba.


Neoplaton     17 november 2009 19:36 | Budapest
Nem tudom mennyire vehető komolyan egy (mint megtudtam) levegő/éter típusú a filozófiával is kacérkodó páciens véleménye, de kikívánkozik belőlem, hogy HKD (Horváth-Kovács Diána) nem egyszerűen egy csont ropogtató, izomlazító gyúrónő, hanem olyas valaki, akiben titkos egységben él a transzcendencia és annak kisugárzása, manifesztuma a konkrét érintés.
Talán az ablak vagy híd a legjobb kép, ami leírja érzéseimet, amelyek a kezelések során eltöltenek, mert ezek mind partokat "világokat" kötnek össze fényt és energiát bocsátva át.
Lehet, hogy kicsit patetikusra sikeredett a kommentem, de hát tényleg ezt gondolom, pedig nem vagyok ayur se meg főleg nem védikus, hanem csak magyar/európai/kersztény meg ilyesmik.

Laci     10 november 2009 22:28 | Budapest
ÉtékelésÉtékelésÉtékelésÉtékelésÉtékelés
A szinkronmasszázsról írnék néhány szót.
Kipróbáltam már pár ajurvédikus szinkronmasszázst, de ehhez még hasonlót sem találni sehol. Évek óta járok navarakizi masszázsra, nem vagyok kezdő alanynak mondható. Úgy gondolom ez a szinkronmasszázs nem is első élménynek való. Igazán ellazulni, és átélni ennek a csodáját csak az tudja, aki már ismeri a Dia-féle ajurvédikus masszázst, tudja mikor mi következik, nem zökkenti ki egy pillanatra sem az "ujdonság izgalma". A szinkronmasszázs első alkalommal annak ellenére "sok" volt nekem, hogy Diához évek óta járok navarakizi masszázsra. Ami viszont már az első alkalommal felejthetetlen volt az a masszázs végén a rizses batyus kezelés egyszerre két batyuval, hihetetlen érzés, emiatt döntöttem úgy, hogy újra kipróbálom... és újra, és újra... :)
A harmadik alkalommal már a masszázs rész is tökéletes volt, teljesen el tudtam engedni magam, átadni Dia és Szilvi összehangolt mozgásának. Azt hiszem különleges szerencse, hogy ez a két lány találkozott, és tökéletes párost alkotnak. Minden mozdulatukból az érződik, hogy szeretik ezt csinálni, örülnek egymásnak, élvezik amit csinálnak, és nagy nagy szeretettel végzik ezt a számukra sem megszokott szinkronmasszázst.
Szívből ajánlom mindenkinek, hogy tanuljon meg sok sok masszázs során eljutni abba az állapotba, hogy ennek a fantasztikus élménynek a befogadására alkalmas alannyá váljon, és élje át ezt a csodát Dia, és Szilvi szinkronmasszázsát. Megfiatalodva, feltöltődve, fog felébredni a végén.

Major Tamás     27 szeptember 2008 22:21 |
Sajátos módon, volt részem az ayurveda masszázs több fajtájában is... úgy mondja a szleng: zsír :)

ildi     12 június 2008 10:24 |
ÉNISÉNISSZERETNÉÉM!! :)

István     22 december 2007 18:26 |
Hosszú idő óta járok Diához svédmasszázsra, sajnos nem olyan gyakran, mint ahogy szeretnék vagy kellene (ülőmunka ). Nagyon megbízhatóan és lelkiismeretesen/lélekkel végzi a masszázst, véleményem szerint Nála ez nem munka, hanem életmód. Magam részéről ajánlom mindenkinek, aki valóban szakszerű masszázst szeretne. István

wlaci     10 december 2007 18:23 |
Közel két éve kezdtem érdeklődni a masszázsok iránt, és kipróbáltam minden elérhető fajtáját. (svédmasszázs, thai masszázs, thai olajos masszázs, mauri masszázs, lomi-lomi masszázs, lávaköves stb.) Tanulmányozásaim során sokat olvastam az ajurvéda masszázsról, amit sokan a masszázsok királynőjének mondanak. Ki is próbáltam többször is, mindig csalódást okozott, jó drágán kicsit több olajjal gyengén átsimogattak. Így jutottam el Diához, aki nagy meglepetést okozott, mert egy igazi dinamikus és nagyon olajos masszázst ismerhettem meg nála, amitől szinte újjászülettem. Ráadásul a végén vagy gőzöléssel (az abhjangánál) vagy rizses batyuval (navarakizi) fejezi be a kezelést. Vadászonm azóta is az ajurvédikus masszázsokat hirdető masszőröket, voltam is több méregdrága szinkronmasszázson, de ezzel a dinamizmussal azóta sem találkoztam sehol, a gőzölésről, rizses batyuról nem is beszélve. Nagyon ajánlom mindenkinek, hogy próbálja ki, nem fog benne csalódni.

Tamas     10 december 2007 18:12 |
Sokat hallottam már a minden féle kimondhatatlan nevű masszázsokról én csak készülök kipróbálni, gondolom, ahogy egyéb masszázs fajtában is jeleskedik eme helyes leány, itt sem okoz majd csalódást :)

Moni     10 december 2007 14:21 |
én eddig csak a svédmasszázst próbáltam, az nekem nagyon tetszett. készülök kipróbálni az ayurvédát is, már sok jót hallottam róla :)

Ani     07 december 2007 18:16 |
A Shirodara-t csak ajánlani tudom mindenkinek! Annak is, aki egy kellemes, gyógynövényes-olajos fejmasszázsra vágyik; és annak is, aki hajproblémákkal küzd (pl:hajhullás). Félórás olajcsorgatással kezdődik, intenzív fejmasszázzsal folytatódik, s végül jön a gőzölés (kedvenc részem ) lezárásként! Nagyon jó! :)


21
bejegyzés a vendégkönyvben
<< Első < Előző 1 2 Következő > Utolsó >>
RocketTheme Joomla Templates