Hírmorzsa

Tudta-e, hogy az Ayurvédikus masszázsok során előzetes elemzés segítségével győződünk meg mindenki egyéni testalkatáról/személyiségéről és ehhez mérten választunk olajat a kezeléshez?

Ayurvéda tanfolyamok

Az indiai Ayurvéda holisztikus tanításai az Ayurvédiában! Képzéseink: ayurvédikus babamasszázs, ayurvédikus kismama és felnőtt masszázstanfolyamok, ayurvédikus szépségápolás, ayurvédikus életmód tanfolyamok. Ayurvéda Képzések autentikus forrásból!

Részletek oktatási oldalunkon a www.ayurvedaoktatas.hu oldalon!

Online olvasók

Oldalainkat 22 vendég böngészi
Udwartan PDF Nyomtatás Email

 Udwartan masszázs, bársonyos bőr az ayurvédikus cellulit masszázzsal

 
Az Udwartan ayurvédikus bőrregeneráló kezelés alapos munkát végez a narancsbőr elleni harcban. A női test küzdelme a zsírréteg elhatalmasodása ellen az indiai ayurvédikus terápiák több évszázados múltjából táplálkozik.
 
A kezelés során olyan speciális összetételű porral kezeljük a testet, melynek a szervezet valamennyi felesleges zsírrétege nem képes ellenállni.
 
A 90 perces kezelés során a teljes testet kezeljük, mivel a test bizonyos pontjain történt cellulit felhalmozódása az anyagcsere és az emésztési folyamat aktivitásának gyengülése során következett be. Az Udwartan kezelés során meleg olajok és növényi porok egyvelegével extra dörzsölő hatást fejtünk ki, majd a kezelést záró intenzív meleg gőzöléssel még tovább élénkítjük a test anyagcseréjét, ösztönözve valamennyi sejtet a tisztulásra, a salakanyagok és a felesleges zsír elengedésére.
 
Az Udwartan ayurvédikus cellulit kezelés élettani hatásai:
 
-   a bőr, a bőr alatti kötőszövet, az emésztőrendszeri szervek és a testet felépítő sejtek anyagcsere folyamatai élénkülnek
-   a kiválasztás aktivizálódik
-   a bőr finom, puha tapintásúvá válik = bababőr érzete uralkodik testszerte
-   a stirák és a cellulit keltette göbök, hurkák kiegyenlítődnek
-   a megereszkedett bőr tonizálódik, újból megerősödik
-   ödémásodás esetén a vizeletkiválasztás fokozódik, a szervezet a pangó folyadékoktól tehermentesedik
 
A kezelést nem javasoljuk: érelmeszesedésre való hajlam során, várandósság ideje alatt (a szoptatás ideje alatt sem, helyette inkább a Navarakizi és Abhyanga terápiák ajánlottak), súlyos bőrelváltozások során (pl. ekcéma, pikkelysömör, kiütések, viszketések), túlságosan száraz – berepedező bőr esetében, testi elerőtlenedett állapotokban és bőrfertőzések esetén.
 
Az Udwartan kezelés igénybevehető szólóban illetve szinkronmasszázs formájában is. A szinkronmasszázs során egyszerre 2 masszőz végzi a kezelést 60 perces időtartamban.
 
Ahhoz, hogy tartós alakformálás, vagy a cellulit mielőbbi eltávolodása megvalósuljon, rendszeres Udwartan terápiára, valamint a táplálkozás és az életmód változtatására van szükség!
 
 

 

 
RocketTheme Joomla Templates