Hírmorzsa

Tudta-e, hogy az Ayurvédikus masszázsok igazán bőséges olajhasználattal történő kezelések, ahol a cél a test teljes átáztatása az olajok hatóanyagaival?

Ayurvéda tanfolyamok

Az indiai Ayurvéda holisztikus tanításai az Ayurvédiában! Képzéseink: ayurvédikus babamasszázs, ayurvédikus kismama és felnőtt masszázstanfolyamok, ayurvédikus szépségápolás, ayurvédikus életmód tanfolyamok. Ayurvéda Képzések autentikus forrásból!

Részletek oktatási oldalunkon a www.ayurvedaoktatas.hu oldalon!

Online olvasók

Oldalainkat 14 vendég böngészi
Patra-pottali PDF Nyomtatás Email

A Patra-Pottali, vagy további nevén Ela Kizhi, Podhikizi, Csúrna szveda masszázs, az Abhyanga, a teljes test olajos, ayurvédikus masszázsát követő masszázstechnika.

A Patra-Pottali ayurvédikus masszázs eljárásmenete azonos a már említett Navarakizi masszázséval. Az egyetlen különbség a testet átmasszírozó batyuk tartalmában van: a rizs helyett gyógynövényeket alkalmazunk.

Időtartama kb. 1, 5 óra.


 

 

A Patra-Pottali masszázs során alkalmazott batyuk növényi őrleményt tartalmaznak, melyeknek specifikus hatásuk kifejezetten az izületi- és izompanaszok orvoslására szolgálnak. A masszázst érdemes minimum 2 hetente azokon alkalmazni, akik mozgásszervi- és izületi panaszokkal küzdenek.
 
A batyuk tartalma függ az egyén ayurvédikus testalkatától, hiszen a cél az, hogy a testalkatokból eredő tüneti jellegzetességeket csökkentsük.
  

Hatásos:

  1. Krónikus hátfájdalmaknál
  2. Érzéskiesés részleges vagy egész végtag esetén
  3. Izületi merevségnél és duzzanatnál
  4. Csípőfájdalmaknál
  5. Csigolyaizületi merevségnél (Spondylosis)
  6. Rándulások és görcsök esetén
  7. Izomfájdalmak, izomgörcsök, izommerevségek
  8. Reumatikus panaszok
  9. Elhízásból eredő izületi panaszok
 
A Patra-Pottali ayurvédikus masszázs az Ayurvédia egyik leginkább szeretett kezelése, mert fanatsztikusan jól keni az izületeket, és mert illata varázslatosan finom!
 
Kitűnő ajándék születésnapokra, Karácsonyra, valamint az idősebb korosztály részére.
 
Ajándék masszázsainkat megtekintheti az alábbi linken:
 
RocketTheme Joomla Templates