Ayurvéda tanfolyamok

Az indiai Ayurvéda holisztikus tanításai az Ayurvédiában! Képzéseink: ayurvédikus babamasszázs, ayurvédikus kismama és felnőtt masszázstanfolyamok, ayurvédikus szépségápolás, ayurvédikus életmód tanfolyamok. Ayurvéda Képzések autentikus forrásból!

Részletek oktatási oldalunkon a www.ayurvedaoktatas.hu oldalon!

Első bejegyzés PDF Nyomtatás Email
Írta: administrator   
2012. április 29. vasárnap, 21:25

Kedves Olvasóm!
Köszöntelek újonnan indult blogomban! Ha érdekel a masszázs, India és az Ayurvéda, akkor sok hasznos és érdekfeszítő témával örvendeztetlek majd meg a jövőben. 

Rólam, a blog írójáról:

 
Horváth-Kovács Diána vagyok, az Ayurvédia megálmodója. Az Ayurvéda filozófiájának és gyógyító szemléletének elkötelezett híveként szeretnélek elkalauzolni egy olyan világba, ahol megismerkedhetsz más kultúrákkal, nemes gondolatokkal, olvashatsz benyomásaimról, indiai utazásaimról, és az ott megtanult Ayurvédáról.
 
A mindennapokban az Ayurvéda népszerűsítésével, oktatásával, masszázs tradíciójának gyakorlásával foglalkozom. Célom, hogy az Ayurvéda egyre több ágát megismertessem a magyar emberekkel, hogy bárki felfedezhesse benne önmagát, a rá leginkább segítő hatással lévő terápiákon át a lelki megújulásig.
 
Ha kérdésed van, ide írhatsz nekem: ayurveda Kukac ayurvedia.hu
 
Jó szórakozást! :)
Ayurdia

 

 

 

 
RocketTheme Joomla Templates