Ayurvéda tanfolyamok

Az indiai Ayurvéda holisztikus tanításai az Ayurvédiában! Képzéseink: ayurvédikus babamasszázs, ayurvédikus kismama és felnőtt masszázstanfolyamok, ayurvédikus szépségápolás, ayurvédikus életmód tanfolyamok. Ayurvéda Képzések autentikus forrásból!

Részletek oktatási oldalunkon a www.ayurvedaoktatas.hu oldalon!

Blog
5. Különlegességek India módra PDF Nyomtatás Email
Írta: administrator   
2012. június 27. szerda, 19:36

 Folytatva az előző bejegyzés gondolatmenetét, újabb olyan indiai jelenségek fejtegetésével folytatom, melyek számunkra, európai emberek számára megmosolyogtató, izgalmasnak tűnő és érthetetlen. Kapcsolatok, evési szokások, vallási rítusok a középpontban.

Bővebben...
 
4. Megszoksz, megszöksz, vagy átszoksz? PDF Nyomtatás Email
Írta: administrator   
2012. május 19. szombat, 20:56
 India a szívek hazája. Pár hete olvasok egy könyvet (Gregory David Roberts: Sántárám), és az imént olvastam benne a szívek hazája c. kifejezést, mely a könyv szereplői szerint a leginkább jellemzi az indiai kultúrát, embereket. 

 

Bővebben...
 
3. Megérkezés Indiába PDF Nyomtatás Email
Írta: administrator   
2012. május 06. vasárnap, 11:37
A legmeghökkentőbb élmény egy Indiában landoló gépről leszállni és megcsapva lenni az indiai ízekkel, illatokkal, hőmérséklettel, virtussal.

Bővebben...
 
2. Miért pont Indiába? PDF Nyomtatás Email
Írta: administrator   
2012. április 30. hétfő, 19:36

India …. nem véletlenül mondják, hogy vagy rajongva szereti az ember, vagy viszolyog tőle és menekülne. Szerencsére én az Indiát kedvelők csoportjába tartoztam, ezért az élményeim is eszerint alakultak. De miért is India?  

 

Bővebben...
 
Első bejegyzés PDF Nyomtatás Email
Írta: administrator   
2012. április 29. vasárnap, 21:25

Kedves Olvasóm!
Köszöntelek újonnan indult blogomban! Ha érdekel a masszázs, India és az Ayurvéda, akkor sok hasznos és érdekfeszítő témával örvendeztetlek majd meg a jövőben. 
Bővebben...
 


RocketTheme Joomla Templates